top of page
cff2.jpg

CYCLING MALDEGEM FOR FUN  

uit de startblokken…

Omdat het echt geen evidentie is om in groep op een rustig tempo samen en gemoedelijk te gaan fietsen hebben wij na lang overleg besloten om zelf een fietsclub op te richten onder het motto “samen genieten op de fiets”

Wij hebben geen normen qua snelheid die gereden word maar passen onze snelheid steeds aan waarbij iedereen een comfortabel gevoel heeft tijdens en na elke fietstocht…we hanteren meestal een snelheid van om en bij de25 km per uur, zeker niet sneller zodat niemand uit de boot valt en volop kan genieten van de tochten in onze contreien.

Dankzij onze sponsors metaalhandel Christiaens, SBB, Kaashandel Volle Maan, Tuinen Michel De Pauw en Schilderwerken Van Hecke, Cafe De Statie hebben wij ons onlangs prachtige kledij kunnen aan schaffen waarvoor onze grote dank.

Wij fietsen bijna altijd na overleg via de sociale media en zijn dus ook, bij goed weer, verschillende dagen van de week op pad…een vast schema hanteren wij niet omdat bij ons fietsen bij slecht weer uit den boze is en wij prefereren om enkel actief te zijn bij goede weersomstandigheden.

Bij ons moet fietsen een waar genot en ontspanning zijn waarbij hoge snelheden en hoge gemiddelden taboe zijn en tot het verleden behoren.

Personen die zich geroepen voelen om ook op een rustige en gezellige manier mee te fietsen kunnen zich altijd wenden tot ons lokaal Cafe De Statie.

Je kan ook onze website raadplegen www.cyclingmaldegemvzw.be

bottom of page